
Urządzenia i Akcesoria
Svizzere classiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
-
4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate
-
80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
1 cucchiaino di aglio in polvere
-
2 pizzichi di pepe nero in polvere
-
500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
-
1 uovo
-
40 g di latte (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
249 kcal /
1042 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
0.5 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Svizzere
5 Przepisów
Włochy
Włochy