Svizzere classiche

Svizzere classiche

4.6 42 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
  • 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
  • 1 uovo
  • 40 g di latte (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 249 kcal / 1042 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 0.5 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...