Involtini di pesce spada alla pantesca

Involtini di pesce spada alla pantesca

4.8 81 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di pesce spada sottili (650 g circa)
    12 fettine
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pangrattato
    80 g
  • di capperi di Pantelleria, dissalati
    1 cucchiaio
  • di olive nere denocciolate
    20 g
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di uvetta sultanina
    20 g
  • di origano secco
    1 pizzico
  • di pecorino grattugiato
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1952 kcal / 8167 kJ
Białko 150.2 g
Tłuszcz 116.3 g
Węglowodany 81.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...