Involtini di pesce spada alla pantesca

Involtini di pesce spada alla pantesca

4.8 82 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 12 fettine di pesce spada sottili (650 g circa)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di pangrattato
  • 1 cucchiaio di capperi di Pantelleria, dissalati
  • 20 g di olive nere denocciolate
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 20 g di uvetta sultanina
  • 1 pizzico di origano secco
  • 20 g di pecorino grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1952 kcal / 8167 kJ
Białko 150.2 g
Tłuszcz 116.3 g
Węglowodany 81.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...