Baccalà all'olio con scarola e olive

Baccalà all'olio con scarola e olive

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva leggero
    500 g
  • mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
    1
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
    400 g
  • spicchio di aglio
    ½ - 1
  • peperoncino secco piccante
    ½ - 1
  • scarola lavata, asciugata e a listarelle
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • pomodori ciliegino
    8 - 10
  • di pinoli tostati
    2 cucchiai
  • di Tabasco
    5 - 10 gocce

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 276 kcal / 1155 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...