Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 806.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Melanzane alla messinese
30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Linguine allo sgombro
30 Min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Yogurt al cioccolato
13sa
Polpette alla rucola
40 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min