Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
TM6 TM5 TM31

Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 2 salsicce di maiale senza pelle, sbriciolate
  • 2 cucchiai di pangrattato
  • 1 tuorlo d'uovo sbattuto

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1700.1 kJ / 406.4 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
22.8 g
Tłuszcz
32.5 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Błonnik
1 g
Sód
533.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy