Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

Lasagnetta
  • 200 g di farina
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di acqua + q.b.
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 30 g di porro a rondelle sottili (2 mm)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi champignon cremino a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 484.8 kcal / 2028 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 0.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...