Baguette ripiene
TM6 TM5 TM31

Baguette ripiene

4.4 (12 ocen)

Składniki

Baguette

  • 220 g di acqua + q.b.
  • 7 - 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 350 g di farina manitoba + q.b.
  • 5 g di sale

Ripieno

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 25 g di cipolla bianca
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pancetta, dolce o affumicata, a cubetti
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Emmental a cubetti (vedere varianti)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1519.7 kJ / 363.2 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
45.8 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
855.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy