Baguette ripiene

Baguette ripiene

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

Baguette
  • 220 g di acqua + q.b.
  • 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 350 g di farina manitoba + q.b.
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 25 g di cipolla bianca
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Emmental a cubetti (vedere varianti)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 363.2 kcal / 1519.7 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 855.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...