Involtini con funghi e castagne
TM5 TM31 TM6

Involtini con funghi e castagne

4.5 (36 ocen)

Składniki

  • 10 castagne cotte e pelate
  • 50 g di pane bianco raffermo
  • 500 g di funghi misti
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 8 fettine di lonza di maiale sottili
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cipolla in quarti
  • 20 g di vino bianco secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2302.3 kJ / 309 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
10.3 g
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy