Involtini con funghi e castagne

Involtini con funghi e castagne

4.5 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 porzioni

Składniki

  • castagne cotte e pelate
    10
  • di pane bianco raffermo
    50 g
  • di funghi misti
    500 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di lonza di maiale sottili
    8 fettine
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • cipolla in quarti
    1
  • di vino bianco secco
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 309 kcal / 2302.3 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...