Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Sformato di baccalà
3 godz. 30 min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Crema di patate con polpo
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min