Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork and Cider Rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
dry cider500 g
-
onions quartered130 g
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
30 g unsalted butterlard30 g
-
fresh tarragon leaves only3 - 4 sprigs
-
bread rolls for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Coronation Chicken
30 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min