Pulled Pork and Cider Rolls

Pulled Pork and Cider Rolls

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • pork fillet sliced (2 cm)
    600 g
  • dry cider
    500 g
  • onions quartered
    130 g
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • dark brown sugar
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lard
    30 g
    30 g unsalted butter
  • fresh tarragon leaves only
    3 - 4 sprigs
  • bread rolls for serving
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330 kcal / 1379 kJ
Białko 22.2 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 34.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...