Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
lub 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Cheeseburger Quiche
50min
Red Onion Gravy
25min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Chicken Tagine
25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min