Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
whole milk200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
1 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
-
double cream400 g
-
caster sugar250 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Christmas Cake
517 godz. 45 min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Brandy Butter
10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Lavender Shortbread
1 godz.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Apple and Blackberry Pudding
1 godz. 15 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Sweet Shortcrust Pastry
35 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min