Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
whole milk200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
1 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
-
double cream400 g
-
caster sugar250 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Mint Choc Chip
8 godz. 20 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 godz. 55 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 godz. 30 min
Rhubarb Crumble
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min