Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • streaky bacon rindless (see tip)
    10 slices
  • sliced white bread torn in pieces
    85 g
  • fresh sage leaves
    10 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    35 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    10 g
  • Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
    1
  • sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces
    800 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 386 kcal / 1603 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 10 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 1116 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...