Urządzenia i Akcesoria
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
streaky bacon rindless (see tip)10 slices
-
sliced white bread torn in pieces85 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
celery cut in pieces (3 cm)35 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)1
-
sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces800 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1116 mg
Białko
20 g
Kalorie
1603 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Bread Sauce
15 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Coronation Chicken
30 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Chunky Coleslaw
5 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min