Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
TM5 TM6

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 (33 oceny)

Składniki

  • 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
  • 85 g sliced white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh sage leaves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
  • 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1603 kJ / 386 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1116 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy