
Urządzenia i Akcesoria
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
streaky bacon rindless (see tip)10 slices
-
sliced white bread torn in pieces85 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
celery cut in pieces (3 cm)35 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)1
-
sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces800 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
386 kcal /
1603 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1116 mg