Urządzenia i Akcesoria
Welsh Rarebit with Branston Pickle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 slices
Składniki
-
bread cut thickly (1.5 cm), toasted6 slices
-
Cheddar cheese mature, diced (1.5 cm)350 g
-
plain flour1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
English mustard powder2 tsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
Branston Pickle or similar chunky pickle90 g
-
ale75 g
-
unsalted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
577.1 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1661 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Bread Sauce
1h 25min
Christmas Bread Sauce
15min
Cauliflower Cheese
50min
Bread Sauce
1h 25min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Coronation Chicken
30min
Toad in the Hole
1h