Urządzenia i Akcesoria
Bacon, Leek and Emmental Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
medium egg beaten1
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
bacon lardons200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mixed salad leaves100 g
-
balsamic vinegar for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
18 g
Kalorie
2537 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
51 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min