Urządzenia i Akcesoria
Bacon, Leek and Emmental Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
medium egg beaten1
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
bacon lardons200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mixed salad leaves100 g
-
balsamic vinegar for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
18 g
Kalorie
2537 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
51 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
One-pot Moussaka
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min