Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)

Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)

4.1 50 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di cimette di cavolfiore
    800 g
  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    4
  • di zafferano in polvere
    2 bustine
  • di pinoli
    20 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
    30 g
  • di pasta secca tipo bucatini
    350 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 527 kcal / 2205 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 77.9 g
Błonnik 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...