Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Caesar salad dressing
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Café de Paris butter
25 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Oysters with lime granita
5 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Traditional cocktail sauce
5 min
Chimichurri
5 min