Urządzenia i Akcesoria
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy cashew cream
5 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Hemp milk
5 min
Baharat spice mix
5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min