Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 641.8 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Steamed fish with green mash
50min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min