![Lamb cutlets with spinach and pea purée Lamb cutlets with spinach and pea purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CE8C2AE-4C72-47CE-B055-D8E31A58FD8E/Derivates/47175F2D-6F1D-4B1C-A687-7A160C5DE8B7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 641.8 mg
Alternatywne przepisy
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Lemon caper butter
10 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min