Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh tomatoes cut into quarters1000 g
-
lemon juice (approx.1- 2 lemons)40 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
vodka120 g
-
Tabasco® sauce to taste, plus extra if desired½ - 1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ice cubes to serve300 g
-
celery with leaves, for garnishing4 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.9 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
227 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bloody Mary
10 min
Spicy Cheese Dip
20 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Guacamole
10 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Miso soup
30 min
Oysters Mignonette
5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Chimichurri
5 min