Urządzenia i Akcesoria
Glazed carrots with honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Brak ocen
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Champagne lemon slush
10 min
Pear mulled wine
30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Don Pedro
5 min