Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Oysters Mignonette
5 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Zucchini soup
25 min
Whipped egg whites
10 min
Glazed carrots with honey
1 h 10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 h 55 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min