Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Green goodness soup
10 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Steamed Chinese greens
30 min
Pineapple parcels
1 godz.
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min