Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Whipped egg whites
10 Min
Creamed spinach
15 Min
Cauliflower mash
25 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min