Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di pasta tipo penne (cottura 11 minuti)
- 150 g di filetto di salmone fresco a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di asparagi, lavati e mondati
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2786 kJ / 666 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Riso con gamberi e verdure
30 Min
Pipette primaverili
45 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min