Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla bianca
- 50 g di carota
- 30 g di gambo di sedano
- 200 g di asparagi a pezzi (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglioline di menta fresca
- 3 foglie di basilico fresco
- ½ cucchiaino di peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco
- 320 g di spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min