Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 513.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Pollo alle fragole
35min
Spaghetti al vino rosso
30 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Gamberi al balsamico
30 Min