Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 513.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Pollo alla birra con verdure
1 Std.
Scaloppine ai funghi
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Patate novelle al burro e erbe
50 Min
Uova al funghetto
40 Min
Zucchine alla menta
30min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 Std.
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min