Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Spinaci filanti
40min
Scaloppine ai funghi
40min
Melanzane alla pizzaiola
1小时 10 分钟
Uova alla piemontese
45min
Vitello alla pizzaiola
35min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Polpette di funghi
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50 分钟
Frittata gusto pizza
50 分钟
Contorno di funghi cremosi
35min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 分钟