Farro ubriaco con salsiccia
TM6 TM5

Farro ubriaco con salsiccia

4.5 (68 ocen)

Składniki

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di salsiccia fresca, spellata e sbriciolata
  • 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
  • 150 g di vino rosso
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
    lub 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1682 kJ / 402 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
21.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy