Farro ubriaco con salsiccia

Farro ubriaco con salsiccia

4.5 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di salsiccia fresca spellata e sbriciolata
  • 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
  • 150 g di vino rosso
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
    1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.7 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...