
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata champignon e provola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
Pasta brisée al rosmarino
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
-
300 g di farina
-
150 g di burro
-
1 pizzico di sale
-
75 g di acqua fredda
Ripieno
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di funghi champignon mondati e a fette
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
200 g di provola affumicata a fette
-
2 uova leggermente sbattute
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
422 kcal /
1766 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
28.2 g
Węglowodany
29.1 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte...Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy