Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
dried oregano¼ tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalk cut into pieces50 g
-
eschalot cut into halves1
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
tomato passata300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
2586.9 kJ /
618.3 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
VEGEMITE® pasta
30min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Curried sausages
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min