Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
dried oregano¼ tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalk cut into pieces50 g
-
eschalot cut into halves1
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
tomato passata300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
2586.9 kJ /
618.3 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min