![Chicken and pesto risoni Chicken and pesto risoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/944DEDCC-BF95-4026-9410-E466E4276913/Derivates/D35B6654-A861-4267-ADF2-4D2692971C4B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 452.4 mg
Alternatywne przepisy
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min