Urządzenia i Akcesoria
Cottage pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
large onion cut into quarters1
-
carrots (approx. 250 g), cut into pieces2
-
celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces2
-
zucchini (approx. 200 g), cut into pieces1
-
fresh brown mushrooms cut into halves200 g
-
beef mince broken into pieces500 g
-
floury potatoes red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)600 g
-
sweet potato cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tomato paste50 g
-
plain flour40 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce3 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
dried bay leaf1
-
dried mixed herbs1 tsp
-
frozen peas150 g
-
salted butter30 g
-
full cream milk100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
582.6 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
2590.2 kJ /
619.1 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chilli with rice
50 min
All in one bowl bolognese
40 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Macaroni carbonara
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
No fail mash potato
20 min
Traditional sausage rolls
50 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min