Urządzenia i Akcesoria
Easy satay chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Satay sauce
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
fennel powder½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
tamari2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
coconut cream270 g
-
peanut butter (see Tip)60 g
Chicken, rice and vegetables
-
jasmine rice350 g
-
water1200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut into thin strips100 g
-
broccolini cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)200 g
-
red capsicum cut into thin strips50 g
-
brown onion cut into thin wedges50 g
-
sugar snap peas trimmed and cut into halves80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
748.8 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
2312 kJ /
552.6 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chicken pad thai
55 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry
30 min