Urządzenia i Akcesoria
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into thin slices, (½ cm)600 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)65 g
-
fresh Chinese egg noodles500 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger cut into pieces4 ½ cm
-
brown onion cut into thin wedges1
-
carrots sliced thinly2
-
broccoli broken into small florets200 g
-
red capsicum deseeded, cut into pieces (2 cm)1
-
water75 g
-
dark soy sauce60 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
oyster sauce60 g
-
brown sugar40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
spring onion/green onion trimmed, finely sliced, to serve2
-
fresh red chilli sliced to serve
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.6 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
2883.8 kJ /
689.2 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Curried sausages
40min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Filo chicken pie
45min
Macaroni carbonara
30min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Crispy sticky sesame chicken
45min