Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and chicken pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
992.5 mg
Białko
39 g
Kalorie
1705 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style pork noodles
1h
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Easy satay chicken
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Apricot chicken risotto
30min