Urządzenia i Akcesoria
Mexican stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves4
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
fresh chillies deseeded if preferred1 - 2
-
olive oil1 tbsp
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces1
-
zucchini (approx. 325 g), cut into pieces1
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)200 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste70 g
-
canned tomatoes400 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
Lebanese flat bread6
-
sour cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
920.7 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
1403.7 kJ /
334.2 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pad see ew
30 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.