Urządzenia i Akcesoria
Pea and ham soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
green split peas100 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
olive oil20 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk trimmed and cut into pieces1
-
ham hocks cut into pieces (5 cm) (see Tips)500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
438 kJ /
104.2 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 min
Shepherd's pie
55 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tuna mornay
45 min
Apricot chicken risotto
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min