Urządzenia i Akcesoria
Feta, spinach and potato frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.7 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1193.1 kJ /
284.1 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Filo spinach slice
55 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Mexican stack
45 min
Tuna mornay
45 min
Lentil bolognese
30 min