Urządzenia i Akcesoria
No waste vegetable stock concentrate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
700 g
Składniki
-
onion leek or spring onions, cut into pieces120 g
-
mixed vegetables plus trimmings or peelings, cut into 2 cm pieces, (celery, carrots, celeriac, parsnips, turnips, swede, tomato, zucchini and garlic)800 g
-
fresh herbs of choice, leaves, stems and roots, cut into thirds6 - 8 sprigs
-
rock salt150 g
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
59873.9 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2774.9 kJ /
663.2 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
39.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
109.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Community fave brown rice salad
55 min
Quick strawberry dessert
5 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Date and nut balls
20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Browned beef mince
20 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Chunky guacamole
10 min
Pizza Bianca
40 min
Fruity dream
10 min