Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
1 c. à thé de poivre noir en grains
-
170 g Pecorino Romano en morceaux (3cm)
-
700 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type spaghetti grand
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Route vers Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Poulet au citron et à l'ail
30 min
Soupe Ramen
40 min
Bol nourrissant
55 min
Riz Rouge Tex-Mex
1 godz.
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1 godz. 5 min
Pozole Blanco
1 godz. 5 min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14 godz. 15 min
Cheesecake glacé
3 godz.
Tortillas au poulet effiloché
40 min
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4 godz.
Soupe japonaise de nouilles Ramen
1 godz. 15 min
Pâtes à la crème de pistache
30 min