Urządzenia i Akcesoria
Matjesfilets in Rotweinsud
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
24 Portionen
Składniki
-
Pfefferkörner, schwarz1 EL
-
Wasser400 g
-
Rotwein400 g
-
Rotweinessig800 g
-
brauner Zucker400 g
-
Lorbeerblätter4
-
Wacholderbeeren1 EL
-
Pimentkörner1 EL
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen4
-
Matjesfilets24
-
Dill3 Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
985 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eierpunsch
20 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 Std. 30 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 Std. 10 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.