Urządzenia i Akcesoria
Matjesfilets in Rotweinsud
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
24 Portionen
Składniki
-
Pfefferkörner, schwarz1 EL
-
Wasser400 g
-
Rotwein400 g
-
Rotweinessig800 g
-
brauner Zucker400 g
-
Lorbeerblätter4
-
Wacholderbeeren1 EL
-
Pimentkörner1 EL
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen4
-
Matjesfilets24
-
Dill3 Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
985 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 godz. 15 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.