Matjesfilets in Rotweinsud
TM6 TM5

Matjesfilets in Rotweinsud

4.8 ( 26 ocen )

Składniki

  • 1 EL Pfefferkörner, schwarz
  • 400 g Wasser
  • 400 g Rotwein
  • 800 g Rotweinessig
  • 400 g brauner Zucker
  • 4 Lorbeerblätter
  • 1 EL Wacholderbeeren
  • 1 EL Pimentkörner
  • 4 rote Zwiebeln in feinen Ringen
  • 24 Matjesfilets
  • 3 Bund Dill

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
235 kcal / 985 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy