Matjesfilets in Rotweinsud

Matjesfilets in Rotweinsud

4.8 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
24 Portionen

Składniki

  • Pfefferkörner, schwarz
    1 EL
  • Wasser
    400 g
  • Rotwein
    400 g
  • Rotweinessig
    800 g
  • brauner Zucker
    400 g
  • Lorbeerblätter
    4
  • Wacholderbeeren
    1 EL
  • Pimentkörner
    1 EL
  • rote Zwiebeln in feinen Ringen
    4
  • Matjesfilets
    24
  • Dill
    3 Bund

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 13 g
Kalorie 985 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...