Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g Bacon, geräuchert, in Scheiben
lub 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Scheiben - 60 g natives Olivenöl
- 60 g Obstessig
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ - 1 TL Kümmel
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bratwurstsalat
20 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Forellencreme
10min
Roquefort-Dressing
10min
Kartoffel-Dressing
30 min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40min
Kräuterdressing
10min
Radieschendressing
10min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Salatsauce für Blattsalate
10min