Urządzenia i Akcesoria
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen6
-
Weißwein trocken oder halbtrocken400 g
-
Salz2 TL
-
Champignons klein1200 g
-
Olivenöl400 g
-
Weißweinessig100 g
-
Rosmarin3 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1409 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Marinierte Möhren
50 min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Antipasti-Gemüse
30 min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 godz. 10 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min