Urządzenia i Akcesoria
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zucker100 g
-
Zitronenschale Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält1 Streifen
-
Ananas, frisch in Stücken400 g
-
Kiwis in Stücken2
-
Äpfel geschält, in Stücken2
-
Weißwein75 g
-
Orangensaft50 g
-
Eigelb (Kl. M)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
988 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Zitronen-Creme
20 Min
Eierplatte Frankfurter Art
30 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Früchtequark für alle
10 Min
Mozzarella-Carpaccio
40 Min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 Min
Obstsalat
30 Min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 Std. 20 Min
Avocadodip auf Chicorée
10 Min
Orangen-Likör-Creme
20 Min