Urządzenia i Akcesoria
Birnen im Weißweinsud
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Weißwein630 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Birnen geschält und geachtelt600 g
-
Speisestärke20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
798 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Orangen-Likör-Creme
20 min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Eierlikör-Sabayon
15 min
Eiweißkuchen
2 godz.
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Apfel-Wein-Tarte
3 godz.