Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 分钟
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.