
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Gelatine5 Blätter
-
Dill ohne Stiele1 Bund
-
Rote Bete aus dem Glas250 g
-
Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft100 g
-
Honig20 g
-
Meerrettich aus dem Glas15 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
Schmandsauce
-
Schmand200 g
-
Milch50 g
-
Weißweinessig1 TL
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
-
Friseesalat zur Dekoration40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
183 kcal /
767 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy