Urządzenia i Akcesoria
Apple strudel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Strudel dough
-
vegetable oil to grease and brush
-
unsalted butter softened10 g
-
cold water100 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
baker's flour250 g
Strudel filling
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
dried breadcrumbs80 g
-
Golden Delicious apples cored, peeled and thinly sliced (see Tips)1000 g
-
lemon juice30 g
-
rum (optional)10 g
-
raisins80 g
-
shelled walnuts80 g
-
caster sugar80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
-
creme anglaise or ice cream, to serve (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1392.6 kJ /
332.8 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
46.2 g