Urządzenia i Akcesoria
Apple strudel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Strudel dough
-
vegetable oil to grease and brush
-
unsalted butter softened10 g
-
cold water100 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
baker's flour250 g
Strudel filling
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
dried breadcrumbs80 g
-
Golden Delicious apples cored, peeled and thinly sliced (see Tips)1000 g
-
lemon juice30 g
-
rum (optional)10 g
-
raisins80 g
-
shelled walnuts80 g
-
caster sugar80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
-
creme anglaise or ice cream, to serve (see Tips)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1392.6 kJ /
332.8 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
High protein peanut banana shake
5 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Green Goddess Salad
10 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Blueberry and lemon curd muffins
50 min