Urządzenia i Akcesoria
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter chilled and cut into cubes225 g
-
sour cream120 g
Filling
-
apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)2
-
fresh cherries or frozen, pitted and cut in half150 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
lemon juice1 tbsp
Assembly
-
egg1
-
water1 tbsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
124.2 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1677.6 kJ /
400.9 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry jam
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Orange sponge cake
1 godz.
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Peach and custard cream muffins
50 min
Ginger fluff
50 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min