Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Chunky guacamole
10 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Fresh tomato chutney
10 min
Gluten free pizza dough
2 godz.