Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Creamy potato mash
30min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
No-cook jam
24h 15min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Cottage cheese
4h 30min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min