Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Sourdough potato bread
5 godz.
Sunday lamb roast
Brak ocen
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min