Urządzenia i Akcesoria
Rice milk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
1450 g
Składniki
-
brown rice100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
coconut oil (optional)45 g
-
honey (optional)50 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1450 g
Sód
1229.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
5231.3 kJ /
1250.3 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
41.8 g
Węglowodany
130.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Coconut milk
5 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Maca chocolate bark
50 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min