Urządzenia i Akcesoria
Rice milk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
1450 g
Składniki
-
brown rice100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
coconut oil (optional)45 g
-
honey (optional)50 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1450 g
Sód
1229.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
5231.3 kJ /
1250.3 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
41.8 g
Węglowodany
130.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Tahini
20 min
Hemp milk
5 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Party popcorn
1 godz.
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min