Urządzenia i Akcesoria
Traditional Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
475.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min