Urządzenia i Akcesoria
Traditional Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
475.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Triple chocolate muffins
20 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Bagels
1 godz. 20 min
Lamb fajitas
30 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Jaffa muffin
40 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min