Urządzenia i Akcesoria
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
490 g
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
403.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Tomato passata
1 godz. 40 min